headerimage

Heb je last van Spanningshoofdpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Vlaardingen. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Spanningshoofdpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830620 WhatsApp

Werken aan ontspanning, balans en kracht bij spanningshoofdpijn

Leven met spanningshoofdpijn

De naam zegt het al: spanningshoofdpijn is hoofdpijn die ontstaat door spanning in de spieren van je hals, schouders en nek. Het kan voelen als een drukkende, knellende pijn aan de zijkanten van je hoofd of alsof er een strakke band om je hoofd zit.

Waardoor krijg je het?

Hoewel er veel onderzoek gedaan is, is het nog niet bekend waar spanningshoofdpijn precies vandaan komt. Sommige mensen hebben er hun hele leven last van, anderen nooit. Factoren als stress, angst of vermoeidheid kunnen ermee te maken hebben maar dat is zeker niet altijd het geval. Hoewel we niet weten waardoor het komt, weten we gelukkig wel wat we eraan kunnen doen. Dus maak vandaag nog een afspraak bij de fysiotherapeut.

Ontspanning, balans en kracht door fysiotherapie

De hoofdpijn ontstaat door spanning in je hals, schouders en hoofd. We gaan direct aan de slag om die spieren te helpen ontspannen. Dit kan door middel van massage of bijvoorbeeld dry-needling. Tegelijkertijd werken we aan de balans in je lichaam. We kijken naar je houding en naar hoe je beweegt. Je krijgt gerichte fysio oefeningen die je spieren helpen aan te sterken op een juiste manier, zodat spanningshoofdpijn zoveel mogelijk vermeden kan worden in de toekomst.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

662 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top