Referenties


Wat onze cliënten zeggen

Het geheim zit hem in de aandacht die je krijgt. Mijn fysio kent me. Hoe ik beweeg, hoe mijn houding is, wat mijn zwakke plekken zijn. En hij weet ook hoe ik train, wat ik fijne oefeningen vind en hoe ik het best te motiveren ben. Zo samenwerken is, denk ik, heel belangrijk. Ik voel me in ieder geval altijd goed geholpen. En omdat ik op hoog niveau volleybal is dat best vaak.

Maud

Het is net een detective. De fysiotherapeut bleef net zo lang puzzelen, kijken en doorvragen tot ze de oorzaak had gevonden. De behandeling was toen al begonnen. Ik was al bijna klachtenvrij. En toen ontdekten we dat ik al jaren verkeerd beweeg tijdens het joggen (drie keer per week!). Bizar dat je daar problemen in je onderrug van krijgt. Maar evengoed SUPERKNAP!

Marco

Een actieve benadering. Daar hou ik van. Fijn om tijdens het herstellen van mijn knieblessure toch gepusht te worden om tot het uiterste te gaan. Veilig en verantwoord natuurlijk, maar geen slappe hap. Dat past goed bij me.

Nora

De behandeling is goed. Maar wat nog beter is, is dat je geholpen wordt met kennis. Je lichaam wordt een soort dashboard dat je kunt lezen. Tenminste, zo zie ik het. En omdat je zoveel over jezelf leert, herken je heel goed wanneer het weer mis dreigt te gaan.

Noah

Toen ze halverwege correcties maakte in het herstelprogramma, wist ik dat ik niet alleen in deskundige handen was, maar ook dat ik bij een heel betrokken fysio liep. Scherp en echt gericht op mijn herstel.

Willem

Ik zag op tegen de massages. Ik bedoel: ik ben er gewoon niet van. En nog steeds niet, maar toen ik binnen twee keer weer gewoon recht kon zitten op mijn werk… ja, dan weet je waar je het voor doet.

Bo

Dry-needling: geweldig. Ik kende het helemaal niet, maar tjonge wat een resultaat. En zo snel!

Ebruh

Wat voor mij belangrijk is: een fysiotherapeut die de tijd neemt en echt luistert!

Joke

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!