headerimage

Heb je last van Parkinson?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Vlaardingen. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Parkinson.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830620 WhatsApp

Bevorder je leefkwaliteit met fysiotherapie voor Parkinson

Begeleiding bij Parkinson

Parkinson bestaat in verschillende stadia. Binnen elk stadium en voor elk mens individueel zorgt Parkinson voor specifieke uitdagingen. Je wilt zo lang mogelijk bepaalde dingen blijven doen of bepaalde handelingen zelf kunnen uitvoeren. Met fysiotherapie helpen we je zo goed en regelmatig mogelijk te bewegen om dit te bewerkstelligen.

Vitaal blijven met een persoonlijk behandelplan

Of je nu in een jong stadium van Parkinson zit waarin je nog veel kunt of als de Parkinson al wat verder gevorderd is en uit bed komen een hele opgave is, we maken altijd een fysiobehandelplan op maat. We bespreken waar je moeite mee hebt en werken gericht aan bewegingen. We richten ons op algemeen sterke en soepele spieren, je balans en conditie. Ontdek wat fysiotherapie kan doen voor jouw leven met Parkinson en maak snel een afspraak.

Blijven bewegen met Parkinson

Door de tijd te nemen en ons te concentreren op je lichaam houden we het verloop van Parkinson goed in de gaten. Ook als de Parkinson gevorderd is stimuleren we je om te blijven bewegen. Het liefst elke dag een half uurtje (of drie keer tien minuten). Omdat meer mensen leven met Parkinson zijn er vele Parkinsongroepen in de regio die samen sporten en bewegen. We helpen je graag om een geschikte groep te vinden.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

662 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top